Web-Design

Oricât am încerca să negăm, haina îl face pe om iar aspectul site-ului, reprezintă firma

Biți de artă

Web-Development

Posibilitatea de a avea aplicaţii web personalizate, este la îndemâna dumneavoastră

Cloud Computing

Servicii Web

Un clip video, fotografii profesionale sau desig-nul pliantelor... alegeţi dumneavoastră

Cu ce va putem ajuta?

Portofoliu

Vezi cele mai recente proiecte web, lasate online sau în sistem cloud computing.

Biţi şi pixeli

Tehnologie

Tehnică, personalizare si unicitate în imaginea companiei.

Tehnologia reală

Un site bine facut poate sa va dubleze profitul fara a fi nevoie de investitii majore realizarea lui. Este important sa aduceti valoare afacerii dumneavoastra printr-un site personalizat necesitatilor firmei care sa afiseze foarte rapid infromatiile de care clientii dumneavoastra au nevoie.

Pentru constuirea paginilor web se folosesc tehnoligii si librarii web de ultima generatie (HTML5, CSS3, PHP5, jQuery1.11). Acest lucru permite personalizarea aspectului si funtionalitatii in proportie de 100%.

Nu se apeleaza la formulare de introducere de continut (CMS) precum Wordpress, Joomla sau Drupal, acestea fiind greoaie si necesitânt un sistem harware superior. CMS-ueile sunt destinate doar utilizatorilor fara cunostinte tehnice în ceea ce priveşte foncţionalitatea interentului sau modul de administrare al resurselor hardware.

De multe ori, termenii de "web-design" şi "web-development" se folosesc alternativ, deşi ei au semnificaţii total diferite. Atunci când cineva vă construieşte site-ul, trebuie să cunoasteţi aceste diferenţe.

Web Design

Web-design-ul este orientat spre partea de client a unui site web. Un web designer este preocupat de modul în care arată un site si cum interacţionează clienţii cu acesta. Un bun web designer ştie cum să folosească principiile de design pentru a construii un site care să arate bine. Tot ei cunosc modul de utilizare al unui site web şi cum pot construii o interfaţă uşor de navigat.

Web Development

Web Development-ul este partea din spate a unui site, programarea şi interactiunea dintre pagini. Un dezvoltator web se concentrează pe modul în care funcționează un site și modul în care clienții primesc informatiile din el. Dezvoltatorul foloseşte limbaje de programare lucru ce îi permite să constuiasca mai mult decât pagini web. Acesta poate dezvolta aplicaţii ce folosesc browser-ul pentru interacţiune.

Copyright © 2013-2023 - StradivART

Aceasta pagina web si intreg continutul ei apartin autorului. Orice publicare si/sau descarcate a continutului lui, fara acordul autorului, intra sub incidenta legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Marian Deacu

Tel: 0745.157.246